Verplaatsbare doelen

Bij AluSport hebben we trainingsdoelen ontworpen die het succes op het trainingsveld stimuleren. Deze volledig gelaste doelen zijn geschikt voor voetballers van elk niveau. Dankzij speciale aluminium profielen, die extra verstevigd zijn om doorbuiging te voorkomen, leveren onze doelen duurzame prestaties zonder de noodzaak voor montage.

Het gehele frame bestaat uit hetzelfde doelprofiel, waardoor een stevig en betrouwbaar geheel ontstaat zonder uitstekende delen. De glijgoot aan de achterzijde zorgt voor een nette afwerking van het net, terwijl de vlakke nethaken extra veiligheid bieden.

Onze trainingsdoelen zijn stapelbaar en voorzien van afwateringsgaten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse omstandigheden. Deze doelen kunnen zelfs worden gekanteld, waardoor verschillende doelopeningen ontstaan, ideaal om traptechnieken te verbeteren.

Bovendien voldoen al onze trainingsdoelen aan de strenge eisen en afmetingen van de FIFA, de KBVB en de KNVB.

Onze trainingsdoelen bieden flexibiliteit en precisie voor voetballers van elk niveau. Demontabel en versterkt met speciale aluminium profielen: deze doelen zijn ontworpen om doorbuiging te voorkomen. Volledig gelaste hoeken en een uniform doelprofiel zorgen voor een robuuste constructie.

Met glijgoten aan de achterzijde en vlakke nethaken zonder uitstekende delen, is veiligheid gegarandeerd. Deze doelen zijn stapelbaar en voorzien van afwateringsgaten. Wat deze trainingsdoelen echt uniek maakt, is hun aanpasbaarheid. Kantel het doel voor verschillende doelopeningen en verbeter je traptechniek!

Zoals al onze doelen, voldoen ook onze trainingsdoelen aan de normen van FIFA, KBVB en KNVB. Montage-set en nethaken zijn inbegrepen, terwijl verankeringsopties optioneel zijn voor extra stabiliteit.

Onze opklapbare voetbaldoelen bieden de ideale oplossing voor voetballers van elk niveau. Volledig gelast en vervaardigd met speciale aluminium profielen die verstevigd zijn om doorbuiging te voorkomen, garanderen deze doelen een ongeëvenaarde stevigheid.

Met een naadloos doelprofiel en geen montage vereist, bieden deze doelen ultiem gebruiksgemak. Aan de achterzijde is een handige glijgoot voor nethaken en afwateringsgaten voor optimale prestaties.

Het unieke opklapmechanisme met gasveren en scharnieren zorgt voor gecontroleerde en moeiteloze bediening, waardoor je de doelen na elke training of wedstrijd gemakkelijk kunt opbergen.

Bovendien zijn deze opklapbare doelen geschikt voor intensief gebruik en voldoen ze aan de strikte eisen en afmetingen van de FIFA, de KBVB en de KNVB.

Neem contact met ons op!

Nood aan meer informatie, een woordje uitleg over onze producten of heb je een maatwerkproject in gedachten? Geef hieronder aan waarmee we jou kunnen helpen en we nemen binnen de 2 à 3 werkdagen contact met jou op.