Verplaatsbare doelen

Onze senior voetbaldoelen zijn een toonbeeld van kracht en duurzaamheid. Deze doelen zijn volledig gelast en gemaakt voor voetballers op elk niveau en voor verschillende leeftijdscategorieën. We hebben speciale aluminium profielen ontworpen en versterkt om buiging te voorkomen. Het complete frame is opgebouwd uit hetzelfde solide doelprofiel. 

Geen gedoe met montage – deze doelen zijn direct gebruiksklaar. Aan de achterzijde van het doel is een glijgoot ingebouwd om het net netjes weg te werken, terwijl de vlakke nethaken extra veiligheid bieden zonder uitstekende delen. Gemak is onze prioriteit, en daarom zijn onze senior doelen stapelbaar en uitgerust met afwateringsgaten. 

Of je nu kiest voor een gelast transportsysteem aan de zijkant of achterkant, of zelfs een doel met geïntegreerd gewicht, onze senior voetbaldoelen blinken uit in kwaliteit en voldoen aan de normen van FIFA, KBVB en KNVB.

Onze demontabele senior voetbaldoelen combineren flexibiliteit en kwaliteit voor voetballers op elk niveau. Deze doelen worden met precisie vervaardigd, met speciale aluminium profielen die doorbuiging voorkomen, volledig gelaste hoeken en een uniform doelprofiel voor ongeëvenaarde stevigheid. 

Voor extra gebruiksgemak zijn er draagbeugels en diverse transportsystemen beschikbaar. Bovendien voldoen al onze voetbaldoelen aan de strengste eisen van FIFA, KBVB en KNVB, met inbegrip van montage-sets en nethaken. Optionele verankeringen zijn verkrijgbaar voor nog meer stabiliteit en gedetailleerde instructies en foto’s zijn beschikbaar op onze website.

Vaste doelen

Onze vaste voetbaldoelen, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en standaard voorzien van een witte gepoedercoate afwerking, belichamen duurzaamheid en betrouwbaarheid. De speciale verstevigde profielen voorkomen doorbuiging en bieden een glijgoot voor nethaken aan de achterzijde. Met volledig gelaste hoeken en verstevigde grondpotten met afwatering, leveren ze niet alleen topprestaties, maar stralen ze ook professionaliteit uit. 

Deze UEFA-voetbaldoelen voldoen aan internationale normen, inclusief die van FIFA, KBVB en KNVB. Montage-sets en nethaken zijn inbegrepen, en met onze technische fiche op de website ben je altijd goed geïnformeerd.

Neem contact met ons op!

Nood aan meer informatie, een woordje uitleg over onze producten of heb je een maatwerkproject in gedachten? Geef hieronder aan waarmee we jou kunnen helpen en we nemen binnen de 2 à 3 werkdagen contact met jou op.