Verplaatsbare doelen

Onze junior voetbaldoelen delen dezelfde onwrikbare kwaliteit als hun senior tegenhangers. Volledig gelast en opgebouwd uit speciale verstevigde aluminium profielen, bieden ze de perfecte voetbalervaring voor jonge spelers. Net als bij de senior doelen, is het hele frame gemaakt van hetzelfde sterke doelprofiel, wat resulteert in een stevige constructie zonder de noodzaak van montage. 

Deze doelen zijn voorzien van een glijgoot aan de achterzijde om het net netjes te verbergen en vlakke nethaken voor extra veiligheid. Stapelbaarheid en afwateringsgaten zijn standaard, en draagbeugels maken het verplaatsen eenvoudig. Kies uit diverse transportsystemen en geniet van geïntegreerde gewichtsopties om kantelen te voorkomen. 

Voor extra stabiliteit kun je kiezen voor een doel met geïntegreerd gewicht (G) in het grondkader, altijd vergezeld van een gelast transportsysteem. En zoals altijd voldoen al onze voetbaldoelen aan de strikte eisen en afmetingen van de FIFA, de KBVB en de KNVB. Montage-sets en nethaken zijn standaard inbegrepen, terwijl verankeringen optioneel verkrijgbaar zijn. Voor gedetailleerde instructies en foto’s kun je terecht op onze website.

Onze demontabele jeugd voetbaldoelen zijn de perfecte keuze voor voetballers van alle leeftijden en niveaus. Vervaardigd met speciale verstevigde aluminium profielen om doorbuiging te voorkomen, bieden deze doelen volledig gelaste hoeken en een uniform doelprofiel voor een uitzonderlijke stabiliteit.

Met een handige glijgoot aan de achterzijde voor nethaken en afwateringsgaten, zijn deze voetbaldoelen ontworpen voor optimale prestaties. De meeste modellen, met uitzondering van de TP580 en TP380, zijn voorzien van draagbeugels voor eenvoudige verplaatsing. Verschillende transportsystemen, zoals gelaste systemen aan de zijkant (WS) of achterkant (WB), zijn beschikbaar onder ‘Toebehoren’.

Alle demontabele voetbaldoelen voldoen aan de strikte eisen en afmetingen van FIFA, KBVB en KNVB. Bij AluSport combineren we robuustheid met aandacht voor elk detail.

Onze opklapbare voetbaldoelen bieden de ideale oplossing voor voetballers van elk niveau. Volledig gelast en vervaardigd met speciale aluminium profielen die verstevigd zijn om doorbuiging te voorkomen, garanderen deze doelen een ongeëvenaarde stevigheid.

Met een naadloos doelprofiel en geen montage vereist, bieden deze doelen ultiem gebruiksgemak. Aan de achterzijde is een handige glijgoot voor nethaken en afwateringsgaten voor optimale prestaties.

Het unieke opklapmechanisme met gasveren en scharnieren zorgt voor gecontroleerde en moeiteloze bediening, waardoor je de doelen na elke training of wedstrijd gemakkelijk kunt opbergen.

Bovendien zijn deze opklapbare doelen geschikt voor intensief gebruik en voldoen ze aan de strikte eisen en afmetingen van de FIFA, de KBVB en de KNVB.

Vaste doelen

Onze vaste junior voetbaldoelen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en precisie. De ovale profielen zijn zorgvuldig ontworpen met geïntegreerde gleuven voor nylon nethaken, terwijl extra versteviging van de profielen doorbuiging voorkomt.

De bijgeleverde aluminium grondpotten kunnen worden geïnstalleerd op een diepte van 0,5 of 1 meter, afhankelijk van je specifieke behoeften. Montage-sets en nethaken zijn standaard inbegrepen, met gedetailleerde instructies beschikbaar op onze website.

Als extra optie kun je kiezen voor een witte coating. Bovendien voldoen al onze vaste junior voetbaldoelen aan de strikte eisen en afmetingen van de FIFA, de KBVB en de KNVB. Bij AluSport combineren we robuustheid met aandacht voor elk detail.

Neem contact met ons op!

Nood aan meer informatie, een woordje uitleg over onze producten of heb je een maatwerkproject in gedachten? Geef hieronder aan waarmee we jou kunnen helpen en we nemen binnen de 2 à 3 werkdagen contact met jou op.