COMFORT EN FUNCTIONALITEIT VOOR JE TEAM

Onze dug-outs en banken zijn speciaal ontworpen om zowel comfort als functionaliteit te bieden. Met twee opvallende modellen - recht en schuin - en een keuze tussen een zitbank of kuipzit, zetten we de toon voor een ongeëvenaarde teamervaring.

Dug-outs

PERSONALISEER JOUW ZITERVARING

Onze dug-outs met het rechte model bieden twee zitopties: een zitbank met rugleuning of een kuipzit met rugleuning. Met aluminium profielen die naadloos gelast zijn tot een robuuste eenheid en slagvaste, UV-bestendige polycarbonaat zij- en achterkanten, creëren we een beschutte ruimte met optimale luchtcirculatie. 

Het vaste model heeft discrete verankeringspunten voor stabiliteit, terwijl de verplaatsbare variant is voorzien van zwenkwielen voor gebruik op verschillende terreinen. Wat je zitvoorkeur ook is, wij bieden zowel zitbanken als kuipzitjes, elk met een hoog niveau van comfort en esthetiek. 

Personaliseer verder met framecoating in jouw RAL-kleur en getint polycarbonaat voor een doelgerichte uitstraling.

COMFORT IN EEN SCHUINE LIJN

Dit model biedt dezelfde kwaliteit en zitting als het recht model, maar met een schuine constructie die verder doorloopt voor ultiem comfort. Door de overkapping blijf je steeds droog, ook wanneer je rechtstaat.

Deze dug-outs, vervaardigd uit gelaste aluminium profielen en duurzaam polycarbonaat, bieden bescherming en een gevoel van openheid in één. Of je nu het rechte model verkiest of gaat voor het ergonomische schuine model, wij voorzien in je behoeften met verankeringspunten, zwenkwielen en zijsteunen. 

Voeg je eigen stempel toe met framecoating en getint polycarbonaat voor een naadloze integratie in je teamkleuren en omgeving.

Trainingsbanken

TRADITIONEEL COMFORT MET EIGENTIJDSE DUURZAAMHEID

Onze zitbanken zijn vervaardigd uit stevig gelaste aluminium profielen, waardoor duurzaamheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. Met verankeringspunten aan de onderkant van de steunpoten kunnen de banken op verschillende manieren stevig worden bevestigd. Het zitvlak van de bank bestaat uit houtcomposiet planken die de uitstraling van hardhout hebben. Dankzij een naadloze montage zijn er geen zichtbare bevestigingen, wat zorgt voor een gestroomlijnde en professionele uitstraling.

HEDENDAAGS DESIGN, ULTIEM COMFORT

Onze kuipzit trainingsbanken, gemaakt van duurzame aluminium profielen die naadloos zijn gelast, bieden een eigentijdse draai aan traditioneel comfort. Verankeringspunten aan de onderkant van de steunpoten zorgen voor stabiliteit en veelzijdige bevestigingsopties. Kies uit een variatie van kleuren en combinaties voor de kuipzitjes, die moeiteloos gemonteerd zijn zonder zichtbare bevestigingen.

Neem contact met ons op!

Nood aan meer informatie, een woordje uitleg over onze producten of heb je een maatwerkproject in gedachten? Geef hieronder aan waarmee we jou kunnen helpen en we nemen binnen de 2 à 3 werkdagen contact met jou op.