Antivandalisme

Ontdek onze antivandalisme voetbaldoelen die ontworpen zijn om lang mee te gaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en solide constructies bieden we zowel TÜV-gekeurde aluminium doelen als duurzame stalen opties.

Antivandalisme

ONGEËVENAARDE STEVIGHEID EN BETROUWBAARHEID

Onze TÜV-gekeurde antivandalisme voetbaldoelen zijn opgebouwd uit aluminium profielen en volledig gelast, waardoor ze een enkelvoudige solide eenheid vormen. Deze producten zijn streng gekeurd door TÜV en voldoen aan de volgende normen: EN 1176 voor speeltoestellen en bodemoppervlakken van speelplaatsen, en EN 16579 voor draagbare en vaste sportveldtoestellen, zoals voetbaldoelen. 

Het voorframe is verkrijgbaar in diverse profielen, terwijl het grondframe bestaat uit vierkante of rechthoekige profielen. Het gebruik van ronde buizen voor het doelnet zorgt ervoor dat deze maximaal 8 cm van elkaar verwijderd zijn. Verankeringspunten zijn discreet in het grondframe verwerkt voor een stevige bevestiging. Deze doelen zijn uitermate geschikt voor scholen, openbare ruimtes, sportvelden, en natuurlijk je eigen achtertuin.

DUURZAAMHEID IN STAAL

Onze stalen antivandalisme voetbaldoelen zijn opgetrokken uit stevige stalen profielen en volledig gelast. Deze doelen zijn warm verzinkt, wat ze weerbestendig maakt en extra duurzaamheid biedt. 

Ze zijn gebouwd volgens de EN 1176 norm, die specifiek is voor speeltoestellen. Het voorframe is beschikbaar in verschillende profielen en het grondframe kan een vierkant of rechthoekig profiel hebben. De doelnetten bestaan uit ronde buizen met een maximale afstand van 8 cm tussen hen. Bovendien hebben deze doelen een open dakontwerp, dat beklauteren bemoeilijkt. 

Verankeringspunten zijn discreet geïntegreerd in het grondframe. Of het nu gaat om scholen, openbare ruimtes, sportvelden, of je eigen achtertuin, deze voetbaldoelen vormen eveneens een ideale keuze.

Neem contact met ons op!

Nood aan meer informatie, een woordje uitleg over onze producten of heb je een maatwerkproject in gedachten? Geef hieronder aan waarmee we jou kunnen helpen en we nemen binnen de 2 à 3 werkdagen contact met jou op.