Verplaatsbaar voetbaldoel – volledig gelast: Opklapbaar

Onze opklapbare trainingsdoelen zijn volledig gelast, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en staan garant voor jarenlang oefenplezier. Het grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe zodat u een stevig geheel krijgt. De profielen zijn verstevigd om doorbuiging te voorkomen en hebben een glijgoot aan de achterzijde om het net met nethaken weg te werken. De netbeugels zijn extra verstevigd aan de lussen.

In een handomdraai kunt u dit trainingsdoel opklappen en wegzetten. Het vernuft zit hem in de combinatie van op maat gemaakte scharnieren, gecombineerd met gasveersystemen. U kunt het vergelijken met het openen van een kofferdeksel. Bij het openen van het frame duwen de gasveren het doel gecontroleerd open, waarna deze vervolgens automatisch vergrendeld worden als extra veiligheidsmaatregel Op eenzelfde manier zorgen de gasveren aan de netbeugels ervoor dat het net stevig opgespannen wordt.

De stevige scharnieren zijn speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd. De gasveersystemen zijn voorzien van een telescopische en stevige roestvrije behuizing, wat deze voetbaldoelen zeer geschikt maakt voor intensief trainingsgebruik.

Deze voetbaldoelen zijn uniek, ongeëvenaard in hun soort! Ze combineren de sterkte van een trainingsdoel met een groot opberggemak na de training. Dit assortiment bestaat uit diverse afmetingen, zowel in hoogte, breedte als lengte.

De montage-set en nethaken zijn steeds inbegrepen. De handleiding vind je op deze site.