Alusport

Wij produceren aluminium sportartikelen voor zowel de professionele als de hobbymarkt. Ons gamma gaat van voetbaldoelen en antivandalisme doelen tot dug-outs en ballenvangers. Onze producten zorgen ervoor dat je kan scoren bij voetbalclubs en verenigingen, op openbare pleinen of in je eigen tuin.

_

Ontwerp

Elk product ontstaat in onze eigen ontwerpafdeling. In de ontwikkelingsfase gebruiken we CAD software en doorgedreven sterkteberekeningen. Duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid staan steeds centraal. Buiten onze standaardproducten, kunnen we ook een oplossing op maat aanbieden.

_

Grondstoffen

Voor onze aluminium producten worden eigen hoogwaardige profielen geëxtrudeerd. Verder gebruiken we doelnetten die specifiek ontworpen zijn op maat van onze doelen. Ze worden met vlakke of omega nethaken ingewerkt in de profielen. Door een grote voorraad aan grondstoffen kunnen we een snelle levering garanderen.

_

Voorbereiding

Het volledige productieproces verloopt binnenshuis. Ons machinepark met verschillende CNC-machines zorgt ervoor dat de voorproductie automatisch en nauwkeurig verloopt.

_

Productie

Het lassen en assembleren van onze producten gebeurd handmatig. Onze werknemers worden hiervoor opgeleid en voortdurend bijgeschoold. Met hun vakmanschap streven we naar een keuringsnorm waarbij de lat steeds hoger wordt gelegd.

_

Onze producten

De meeste standaard artikelen zijn voorradig.

Heb je een specifiek project? Geen probleem! Bij maatwerk zorgen we ook voor een korte levertijd.

_

Transport

Zoek je een transportoplossing voor je bestelling? Dan kan! Wij zorgen dat alles bij jou geleverd wordt.

Je kan de producten ook altijd afhalen in ons magazijn.

_